Tips på julklappar till hemmet

Att ge något till hemmet kan innefatta allt från en skön filt till en köksmaskin. Här kommer tips på julklappar till hemmet hemmet som jag hoppas just din mamma kommer att uppskatta.

Såsvisp
Såsvisp

Signum: Vilken såsvisp det här är den är nämligen automatisk och kommer hjälpa den mamman som brukar göra sås. En storsäljare och perfekt julklapp!

Stirr heter vispen och du betalar 249 kronor för den. En klockren julklapp som sagt.

Julstämning: stjärna julklapp till mamma röd 4

överdragsfilt
Överdragsfilt

Signum: Mys, mys och mer mys. Ja mys hör vintern till och den här filten kommer förhöja din mors myskänsla en hel del. Ett måste för stunder i soffan.

Just nu är det rea och då för du pynta 127:- vilket är ett toppenpris tycker ja.

Julstämning: stjärna julklapp till mamma  röd 5

strålsamlare

Färga vattenstrålen

Signum: Varför inte lysa upp vattenstålen med färgen röd såhär lagom till jul? En rolig present för hemmet som kommer göra alla badrum en smula roligare.

En skojig julklapp till mamma som du får lägga 79:- på.

Julstämning: stjärna julklapp till mamma röd 3

fatboy
Fatboy orginal

Signum: En riktig klassiker som gör att mamma kan sitta, ligga eller slänga sig precis som hon vill. Säcken formar sig efter kroppen och blir hur skön som helst.

Smakar det så kostar det brukar det väl sägas? Priset 1759:- är just nu nedsatt från 2199:- som är ordinarie.

Julstämning: stjärna julklapp till mamma  röd 5

diskställ
Diskställ

Signum: Stiligt diskställ som kommer göra att hela köket kommer lyftas. Bricka och ställ under gör det även praktiskt så få andra.

Gjort i rostfritt stål till priset 449:- som är helt okej för ett ställ med den här designen och kvalitén.

Julstämning: stjärna julklapp till mamma  röd 2

Mikråvågsugn
Mikro

Signum: Tycker du att mikron hemma hos mamma börjar bli lite gammal och omodern så är det här en julklapp av rang, snygg va?

Även fast mikron har högsta design och är från märket OBH Nordica så kostar den bara 999 kronor.

Julstämning: stjärna julklapp till mamma röd 3

Hemmets julklappar

Att satsa på en julklapp som förgyller hemmet är som de alla julklappstips jag tipsar om en bra alternativ då du vill ge henne en riktigt fin julklapp 2014. Du håller nödvändigtvis inte med mig, jag hoppas dock du gör det och hittar en bra present till din kära mor.

Det är lite olika budget på julklappstipsen här och för att förenkla så kan jag ge två tips. Köp inte en för dyr julklapp så att det kommer påverka din levnadsstandard den kommande månaden! Om din plånbok är tunn ska du satsa på att ge henne en filt eller ett par tofflor. För dig som har mer över kan du börja tänka på en mikro eller någon annan vitvara till hemmet.

Jul med mor

En tanke värd att tänka är att ge din mor någon julklapp där ni gör något tillsammans. Kanske ett sällskapsspel eller varför inte en presentkort på några serier bowling? Dessa två presenttips på gåva kan du läsa mer om på startsidan som sammanfattar alla de populäraste julklapparna till mamma, som jag ser det. Har du en klockren gåva som du tycker passar extra bra att ge en mor? Skriv gärna till mig så kan jag lägga upp produkten eller vad än det är här på sajten.

Glöm inte att säga till mamma vad hon betyder för dig, ord och känslor är ofta den bästa julklapp du kan ge. Julen är en perfekt högtid att sammanfatta året som gått och blicka framåt emot framtiden.