Roliga julklappstips till mamma

Hur brukar det sägas? Ja just ja, ett skratt förlänger livet. Om det stämmer eller inte låter jag vara osagt men jag kan dock säga att ett skratt ger en roligare julafton, håller du inte med? Att ge din mamma en rolig julklapp är ingen dans på rosor så här kommer en gäng julklappstips på roliga produkter till henne.

Bra julklappar till henne

sällskapsspel till mamma
Sällskapsspel

Signum: En av de vanligast julklapparna tro? Sällskapsspel är roligt och uppskattat av väldigt många. Är din mor en av dom?

Utbudet på sällskapsspel är stort så kolla in så är det bara att välja och vraka.

Julstämning: stjärna julklapp till mamma  röd 5

sås julklapp

Automatisk såsvisp

Signum: Brukar hon säga till dig att rör så att inte såsen bränner fast? Inte efter hon fått den här roliga julklappen som är en automatisk visp.

Vispen kostar 249 kronor men det är den värd alla gånger om.

Julstämning: stjärna julklapp till mamma  röd 2

pokal
Pokal

Signum: Tycker du att hon gjort något bra? Som att föda dig eller något annat. Ge henne den pokal hon förtjänar, världens bästa mamma!

99 pix får du lägga ut på den här stiliga pokalen till mamma.

Julstämning: stjärna julklapp till mamma  röd 5

ljus julklappstips
Ljus med skymningssensor

Signum: Att ljus hör julen till samtycker de flesta till. De här ljusen är speciella då de innehåller en skymningssensor.

För endast 125 kronor så kan din mamma få en mysig stämning alla mörka timmar i vinter.

Julstämning: stjärna julklapp till mamma röd 3

vinställ

Snyggaste vinstället

Signum: Det här vinstället är dock inte bara snyggt det är även det roligaste vinstället du kan hitta. Gör sig som smort på varje bord.

185 pix så är det bara inslagningen som fattas. En otroligt populär julklapp!

Julstämning: stjärna julklapp till mamma röd 3

Jul ska vara trevligt

Ja det tycker jag i alla fall och jag är övertygad att många håller med mig. Roliga julklappar till mamma är något som hör till helt enkelt. Ta och tänk till sist du fick en rolig julklapp, minns du? Tänk likaså sist du gav en gåva som fick någon att garva som besatt. Jag vet inte vilken känsla som är bäst, att ge eller att få. Jag tror det är att ge trots alla. Det är bara så kul att kunna göra någon i sin närhet att skratta, inte minst på självaste julafton. Julafton bör väl kunna anses vara en av de absolut roligaste dagarna på hela året? Jag lovar att den dagen vinner om du frågar den yngre delen av vår befolkning i vilket fall.

Återgå till sidan där jag samlat bra julklappar till mor 2014 >

Gör julafton 2014 till en dag att minnas genom att ge en skojig julgåva till din mamma. Jag hoppas julklappstipsen som jag tipsar om här på sidan har hjälpt dig att hitta något bra till henne.