Kläder som julklapp till mor

Okej du vill alltså ge mamma ett mjukt paket på julafton. Det är inte för intet klädförsäljningen går upp så ofantligt mycket just i slutet på november och förblir hög till julhandeln är över.

Då du ger kläder i julklapp till mor så ger du även henne den härliga känsla som ofta uppstår då ett nytt plagg bärs. Håller du inte med mig att dagen får absolut bästa förutsättning om vi bär nya fina kläder? Det sitter inte i kläderna, jag vet. Men vad jag säger är att sådana julklappar hjälper till att uppnå en härlig känsla. Kanske kan något av dessa julklappstips vara något för din mamma?

Julklappstips på kläder till mamma

halsduk julkapp mamma

Halsduk till mamma

Signum: En ursnygg accessoar som gör sig bra till i princip vilket plagg som helst. En riktigt bra julklapp till mamma också då en halsduk passar alla.

Det finns halsdukar från någon hundring upp till nästan tusen. Din plånbok och hur kräsen mor du har bestämmer nivån på din gåva.

Julstämning: stjärna julklapp till mamma  röd 5

tröja julklapp mor
Tröja

Signum: En snygg tröja kommer ligga i väldigt många paket så varför inte satsa på den här varma vintertröjan? Gjord av 59%, akryl, 22% mohair, 12 polyamid och 7% ull

För 349:- så återstår det bara för dig att göra ett mjukt paket till mamma. Ellos har för övrigt ett otroligt utbud om du är ute efter kläder!

Julstämning: stjärna julklapp till mamma  röd 5

Jacka parkas julklapp mamma
Jacka

Signum: En jacka av modell parkas passar de flesta så den julklappen blir med stor sannolikhet rätt om du tror att hon gillar stucket.

Stilren och klassisk parkas som är gjord av 100% polyester och finns i färgerna blå, röd och svart.

Julstämning: stjärna julklapp till mamma röd 4

blus
Blus

Signum: En tunn tröja med som är lite elastisk då den innehåller 5% elastan. Inte så mycket mer att säga förutom att jag tycker färgen passar bra som en julklapp.

Jag försöker att ge prisvärda julklappstips och den här faller verkligen in i den kategorin. 199:- kostar den.

Julstämning: stjärna julklapp till mamma  röd 5

tunn tröja
Tunn tröja

Signum: En tunn tröja med som är lite elastisk då den innehåller 5% elastan. Inte så mycket mer att säga förutom att jag tycker färgen passar bra som en julklapp.

Jag försöker att ge prisvärda julklappstips och den här faller verkligen in i den kategorin. 199:- kostar den.

Julstämning: stjärna julklapp till mamma  röd 5

klänning

Klänning

Signum: Vilken mamma vill inte ha en klänning som julklapp? Det är ingen vanlig klänning det är nämligen mycket välkända Michael Kors som designat den.

Här får du lägga ut mycket då priset hamnar på 1898:- men då får mamma en extremt fint klänning.

Julstämning: stjärna julklapp till mamma röd 4

 

topp
Topp

Signum: Trendig topp med en schysst detalj i form av en bröstficka med dragkedja. Snygg skärning med rundad nederkant och något länge bak gör att det ä större chans den kommer sitta bra på mamma.

Håll i dig, den här potentiella julklappen kostar 69 kronor!

Julstämning: stjärna julklapp till mamma röd 4

Fin julklapp

Att satsa på kläder som julklapp är väldigt fint, eller det kan bli hur bra som helst om det du hittar kommer passa bra på din mamma. Om du inte gillar julklappstipsen här kolla in alla julklappar på förstasidan där tror jag du finner en bra present till mamma. Det här med kläder är dock en ganska svår julklapp och det är viktigt att du har kolla på hennes stil så det inte blir helt galet. De flesta av plaggen jag tipsar om här ska vara sådana att de passar de flesta, förhoppningsvis också din moder.

Om du vill se de bästa julklappstipsen till mamma så bör du kolla in välkomstsidan för hemsidan med bäst julklappstips till mamma. Där har jag lagt de julklappstips som jag tror de flesta mammor vill ha i present till jul.

Kläder som julklapp till mamma är helrätt inte minst med tanke på årstiden. Ge henne något juligt som mor kan bära i mellandagarna eller till nyår.

Hoppas julklappstipsen kommer göra så att du hittar rätt plagg till mamma! 

Säkert tips

Ett säkert julklappstips som inte är en fysisk produkt eller en upplevelse är att vintrarna ofta är kalla. Då värmer kläder skönt och det är under vintern som dessa behövs som mest. Jag menar vem går i bara underkläder på vintern likt många gör på sommaren? Låt inte mor frysa i vinter så satsa på en julklapp i form av ett mjukt paket innehållandes något fint plagg.

Julklapp som blir nyårspresent

Ännu en faktor som talar för att du ska ge mamma något skönt plagg som julgåva är att många träffas och umgås under julen, inte minst i mellandagarna. Då gör sig kläder helrätt, tror du inte mamma vill känna sig fin? Det är jag övertygad om och det är alltid kul att ha något nytt att sätta på sig.

Ett klädesplagg är så mycket mer än bara en bit tyg. Det gör även humöret bättre tycker jag, eller vad säger du? Tänk till senaste du hade en ny tröja eller ett par ny byxor. Javisst är det så att hela självkänslan får sig en sving uppåt och grunden för en riktigt lyckad dag eller kväll ökar därmed.

Gillade du ingen av klädbutikerna jag tipsar om så testa att googla efter ”klädbutiker online” så kommer du få mängder av andra bra tips.

Mammas storlek

Vissa kan dra sig för att ge kläder som present då de blir osäkra på storleken. Låt inte bli att ge henne det här på grund av att du tror att det blir fel. Ta och kolla på några av hennes tröjor eller vad du nu väljer att satsa på. Du ska säklart slå till på samma som hon har men använd också ditt ögonmått som oftast är din bästa vän då du väljer kläder. Kolla noga på bilderna och försök lägg märke till om något plagg är litet, stor, kort eller långt.

Hoppas hoppas alla julklappstips hjälpt dig!